Träningsläger med Julia Cross

 

julia_cross_s

Träningsläger med Julia Cross

(6 VM Guld & 15 EM Guld)

Frölunda TKD Klubb inbjuder härmed till ett träningsläger med en av världens främsta kampsportsutövare genom tiderna, Julia Cross V Dan från Skottland!
Det är med största nöjde vi nu erbjuder våra elever ett träningsläger med Julia Cross. Julia har en av världens mest imponerande meritlistor inklusive inte mindre än 6 VM Guld och 15 EM Guld i så väl Tul som Sparring! Hon blev även invald i ITF Hall of Fame 2007.
Parallellt med en framgångsrik karriär som tävlande grundade hon 1998 South Queensferry School of Taekwon-Do. Hon har här fostrat framgångsrika utövare, nu senast Gilles Brown, regerande Europamästare i sparring herrar -78kg i Skövde tidigare i år.
Med över 20 års erfarenhet av TKD, både som utövare, instruktör och coach, vågar vi lova att du som deltagare får ett givande träningsläger som bidrar till din fortsatta utveckling som TKD utövare.
Välkomna!
Markus Witt ebo, V Dan
Ordförande Frölunda TKD Klubb

julia_1Tid: Fredag 11 oktober – söndag 13 Oktober

Plats: Frölunda TaeKwon-Do’s träningslokal,
Radiotorget 1 i Frölunda (se karta).

Typ av träning: Lägret kommer att ha en tydlig inriktning på sparring och sparringrelaterade övningar. Detta kombineras med en del teknik/tul då Julia Cross varit framgångsrik i båda disciplinerna, allt för att deltagarna skall få del av så mycket av Julias kunskap som möjligt.

Målgrupp: Lägret är tvådelat så att träningen kan anpassas till den tekniska nivån på deltagarna. De lägre graderna får möjlighet att träna ett pass för Julia medan de högre graderna får ett längre läger över två dagar.

• Fredag 17.30-19.30: 9-6 Kup
• Lördag 10.00-12.00: Från och med 5 Kup
• Lördag 13.30-15.30: Från och med 5 Kup
• Lördag 16.30-18.30: Från och med 5 Kup
• Söndag 10.00-13.00: Från och med 5 Kup

Anmälan & betalning: Då vi vet att intresset redan på förhand är stort och antalet platser är begränsat tillämpas principen ”Först till kvarn”.julia_3
Anmälan görs per mail till markus.wittebo@molnlycke.com och skall innehålla följande information:

• För och Efternamn
• Grad
• Klubb
• Kontaktuppgift er (Telefon + mail)

Betalning görs till: Nordea kontonummer 4190 01 36917 Glöm inte att ange ditt namn i betalningen så att den kan länkas till din anmälan. Anmälan är bindande och anses som komplett när fullständig anmälan via mail + full betalning inkommit och bekräftelse skickats av arrangören till deltagaren.

Kostnad: 9-6 Kup: 200kr,  från och med 5 Kup: 500kr

Utrustning: Alla sparringskydd (obligatoriskt från 5 Kup), vattenflaska, ren Doobok och anteckningsmaterial. Det finns en gemensam dusch i lokalen, bor du nära så överväg gärna att
duscha hemma för att undvika kö.

julia2Mat: Ingen mat tillhandahålls av arrangören så ta med egen lunch eller pengar.

Boende: Klubben kan tyvärr ej erbjuda boende i klubblokalen. Det finns dock gott om hotell/vandrarhem i Göteborg och Frölunda.

Kontakt: För frågor kontakta Markus Witt ebo på markus.wittebo@molnlycke.com

Inbjudan: Inbjudan Träningsläger med Julia Cross