Stöd Ale Taekwon-Do!

svea_300x25050 miljoner till idrotten

Svenska Spel har avsatt 50 miljoner kronor som ska gå till landets idrottsföreningar och deras ungdomsverksamhet. Men det är du och alla andra som spelar som bestämmer till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Spelkortet allt som behövs

Det kostar ingenting extra. Alla som har ett Spelkort eller spelkonto och spelar på hos Svenska Spel kan vara med och aktivt påverka hur pengarna ska fördelas! Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av pengarna.

Anslut Ale Taekwon-Do

Du väljer upp till tre klubbar som du vill stödja genom att ansluta ditt Spelkort till SVEA. Det gör du enkelt direkt här på webben eller i mobilen på https://svenskaspel.se/svea/forening?id=28513 (Ale Taekwon-Do´s direkt länk)  , i butik, eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770-11 11 11.

Kostar inget att vara med

Det kostar inget extra att vara med. Du spelar som vanligt och varje krona du lägger på ett spel omvandlas till 10 poäng som tilldelas din favoritförening.
Och om du vill byta förening går det bra när som helst, men poängen du redan delat ut stannar hos de föreningar som du valt.

Spela hos Svenska Spel

Den här tjänsten gäller alla Svenska Spels spel som du registerar med ditt Spelkort (undantaget Poker och Bolagsspel), oavsett om du spelar i butik, på webben eller i mobilen. Så varje gång du spelar något av ovanstående spel och använder ditt Spelkort ger du poäng till din favoritförening.

Läs mer och anslut Ale Taekwon-Do